KUKA OLEN?

Nimi: Helene Auramo
Ikä: 31v.
Pituus: 170cm

Työ: Olen töissä sosiaalisen median toimistossa Okimo Clinicissä. Olen yksi sen perustajista ja toimitusjohtaja. Okimo Clinicin lisäksi olen:
- yksi Indiedaysin perustajista ja kuulun sen hallitukseen.
- Pakimomon perustaja/osakas (pakistanilaisten virtuaaliassistenttien vuokrausfirma)

Opiskelut: Olen valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi. Olen myös taiteiden yo, eli opiskeluni ovat kesken Taideteollisessa Korkeakoulun Medialaboratoriossa (nykyinen Aalto). Näiden lisäksi aloitin opiskelut Institute for Integrative Nutritionissa joulukuussa 2010. Valmistuin 2012 tammikuussa health coachiksi.

Luonne: Sanoisin, että olen aika tekevää sorttia ja puuhakas. Minulla on aina montaa juttua meneillään. Työt ja alle yksi vuotias tyttöni vievät suurimman osan ajastani. Innostun helposti asioista. Olen toisinaan myös hieman ujo, se riippuu seurasta.

Perhe: Perheeseemme kuuluu Mila, Papu-kani ja avopuolisoni. Asumme Helsingissä.

Unelmani: Oppia koko ajan uutta ja muuttaa maailmaa joka päivä, joskus pienin ja joskus isoin askelin. Haluan olla onnellinen, jakaa onnea, elää terveellisesti ja voida hyvin. Haluan että yritykseni menestyvät ja voin tehdä hommia mahtavien tyyppien kanssa. Näiden lisäksi haluan olla hyvä äiti Milalle. <3

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi